Populaire producten

Accessoire keuzehulp

Kies je maat en/of type accessoire

Allesvoorkamado.nl

Op zoek naar een nieuwe kamado bbq of inmiddels al geïnfecteerd met het kamado virus en op zoek naar de beste accessoires, houtskool of rookhout? Dan ben je op Allesvoorkamado.nl aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod aan accessoires voor elke maat kamado bbq zodat jij alles uit je barbecue hobby kunt halen! Veel van onze accessoires passen niet enkel op de kamado’s die wij aanbieden maar ook op vele andere kamado merken. Onze accessoire keuzehulp tool helpt bij het maken van de juiste keuze. Mocht je er alsnog niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@allesvoorkamado.nl.

Kamado’s inclusief accessoirepakket

Onze kamado’s worden standaard geleverd met verschillende accessoirepakketten om snel aan de slag te kunnen gaan. Op de productpagina’s van de kamado’s staat precies vermeldt wat er bij de kamado wordt geleverd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onder andere de volgende accessoires:

Daarnaast zijn er van een aantal kamado’s fully loaded versie’s waar écht alles bij zit wat je maar nodig kunt hebben!

Houtskool en rookhout

Heb je nieuw houtskool nodig of ben je op zoek naar rookhout om je gerecht naar een hoger niveau te tillen, ook dan ben je bij Allesvoorkamado.nl aan het juiste adres. Wij hebben houtskool en rookhout van topmerken zoals Black RanchSmokin’ Flavours en meer waarbij je verzekerd bent van topkwaliteit!

Voor tips, neem ook eens een kijkje in ons blog. Daarnaast wordt ook onze recepten pagina regelmatig geüpdatet met de lekkerste kamado bbq gerechten.

Je hebt het product toegevoegd aan je winkelwagen: