FAQ

FAQ

  • Tot hoelaat worden producten verzonden ? Bestellingen tot 16:30 zullen dezelfde dag verwerkt worden en in vrijwel alle gevallen de volgende (werk-)dag geleverd worden m.u.v. zondag.
  • Kan ik mijn bestelling ook afhalen ? Dat is zeker mogelijk! Wanneer u bij het afrekenen kiest voor afhalen in Breda zullen wij contact met u opnemen om een passend moment hiervoor af te spreken, dit kan meestal dezelfde dag al! Let op, het afhaaladres (Konijnenberg 189, 4825 BC, Breda) is anders dan het vestigingsadres en kan enkel na online bestelling en contact afgehaald worden!
  • Kan ik terecht voor advies voor/over mijn aankoop? Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor advies voor of na uw aankoop. Dit kunt u doen via info@allesvoorkamado.nl en wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen. Dit zijnde telefonisch of via e-mail.
  • Wat is de garantietermijn op de Kamado’s ? De Keij kamado’s hebben 2 jaar garantie op de vuurschaal en vuurring. Op de dome en het deksel wordt 20 jaar garantie verstrekt.
  • Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen. Het kan wel eens voorkomen dat het wat langer duurt tot je de bestelbevestiging ontvangt in de mail of dat deze tussen de ongewenste mail terechtkomt. Mocht je na een uur nog altijd niks hebben ontvangen neem dan gerust contact met ons door een e-mail te sturen naar info@allesvoorkamado.nl.

Heeft u verder nog vragen ? Neem gerust contact met ons op! Info@allesvoorkamado.nl