Levertijd & verzendkosten

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Na ontvangst van betaling beginnen wij direct met het inpakken van uw bestelling! Bestellingen die op werkdagen vóór 16:30 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 5,30 voor bestellingen onder de € 75,- (€ 6,30 voor België)
  • Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-*

*Let op – Voor alle bestelling met Houtskool rekenen wij standaard € 5,30 per zak aan verzendkosten tot en met 5 zakken. Boven 5 zakken of per pallet rekenen wij €34,95 voor verzending. Bij afhalen van de producten worden deze verzendkosten niet berekend.

De bestellingen zijn uiteraard ook gratis af te halen in Breda (Prinsenhil, 4825 AX, Breda). Wij zullen hiervoor contact met u opnemen om hier een zo spoedig mogelijk en passend moment voor te bepalen. Let wel, dit is geen winkellocatie! U dient online een bestelling te plaatsen alvorens deze is af te halen.

Voor verzending van Kamado’s nemen wij contact met u op over een mogelijkheid tot levering. Doorgaans is dit binnen twee dagen mogelijk, afhankelijk of dit voor u mogelijk is uiteraard. De Kamado’s worden geleverd door de firma Van Reenen transport en worden geleverd in een speciale kartonnen bekisting om deze te beschermen tijdens transport. Kamado’s zijn niet af te halen.

Levering van reguliere pakketten/bestellingen verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 20:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.